​Lær historien bag microgardens at kende

Historien bag Microgardens.DK ApS

Bag MicroGardens.dk står vi, Casper og Michelle Sørensen

Jeg, Michelle elsker at dyrke maden selv og har gjort det i mange år. Det går også rigtig fint, så længe det er ude i køkkenhaven, hvor planterne står i havejorden, og vejret er godt, for så klarer den danske sommer normalt vanding og lys. Men lige så snart vinteren er over os, begynder vinterdepressionen og den velkendte kriblen i mine fingre for at komme i gang igen. Jeg har længe rodet med at finde en måde at dyrke indenfor om vinteren og har prøvet div. metoder af og selvfølgelig lavet alle fejlene undervejs. Jeg har måttet sande, at jeg er en skovl til at få vandet, og dyrkning af planter, der skal vokse hurtigt indenfor om vinteren, virker bare ikke uden vækstlys.

Du behøver ikke begå fejl. Dem har jeg lavet for dig

Jeg lagde ud med at prøve hjemmekonstruerede løsninger af, og nogle af dem virkede også ok i kortere eller længere perioder. Men fælles for dem alle var, at de blev knap så kønne og derfor ikke hørte til inde i køkkenet eller andre steder, hvor min kære mand Casper eller gæster kunne få øje på mine eksperimenter. Ud fra min erfaring med at være virkelig dårlig til at passe planter, der ikke står direkte i havemulden, virker det bare ikke, hvis indehaven ikke er placeret, hvor man ser den hele tiden og har en eller anden form for tydelig indikation af, hvornår den skal have vand og selvfølgelig en vandkande tæt på.

Nemt og flot skal det være

Heldigvis er der kommet nogle rigtig fine produkter på markedet, som dækker mine behov for inde dyrkning: Man skal ikke bruge alt for meget tid på pasning, og samtidig ser de så flotte ud, at de pynter i hjemmet.

Jeg er sikker på, at der er flere som mig, der gerne vil dyrke deres grønt indenfor eller i udestuen, på altanen eller terrassen og dermed vil have glæde af at finde en micro-have, som gør det meste af arbejdet selv og derfor langt nemmere lykkedes med dyrkningen.

Mange af de fine løsninger, der findes, har vi testet eller er godt i gang med at teste. For som uddannet laborant med mange års erfaring med test af div. apparater og metoder, ja så kan jeg nærmest ikke lade være med at teste alt. Så kan du se, hvordan det virker, og så du kan vælge lige den micro-have, eller selvvandingspotte, der passer til din plads og dit behov.

Sammen har min mand Casper og jeg startet denne webshop med håb om at kunne sprede glæden ved at dyrker grønt i hjemmet hele året - uanset plads eller evner

Velkommen til Microgardens.dk

Casper og Michelle

Er du interesseret?

Ønsker du din egen Vertikal have?

Du er velkomm​en til tage kontakt hvis du har nogle spørgsmål.

Telefon

2216 9076

Adresse

​​​Gl Tyrrestrupvej 3, 8700 Horsens

Kontakt os

Udfyld formularen og jeg kontakter dig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​