Læs mere ​

Vertikal have​: Køkkenhave til altan

Drømmen om en Vertikal have

Se produkterne direkte i min shop lige her.

Drømmen om en grøn væg fyld med krydderurter, salat, mini eller hænge tomater og måske jordbær på din terrasse/altan er mere en muligt med denne vertikale køkkenhave til altan fra Gardena. Den er utrolig nem at fylde og plante til og endnu nemmere at samle. Du kan lade den stå på gulvet eller sætte den op på væggen. NatureUP fungere som modulsæt, så der er uendelige muligheder for hvordan du kan bygge din køkkenhave til altan. Du kan endda lade den gå rundt om et hjørne med en Nature up hjørne Basic. Eller sæt flere Nature Up hjørne basic oven på hinanden inde i et hjørne på f.eks. en lille altan eller terrasse.

Hos Microgardens.dk ApS anbefaler ikke at bruge Nature Up indenfor da der er risiko for at vandet løber hvis du vander den for meget. Vil du have en Vertikal have indendørs har vi lechuza selvvandningspotter til at sætte på væggen med magneter, som du kan læse om her.

Jeg hjælper kunder i både København, Århus og resten af Danmark.

Du kan dyrke alverdens ting i din vertikale køkkenhave til altan

Med​ NatureUp lodret basic 5, har du 5 plantekasser oven på hinanden med hver 3 åbninger til planter. Dvs du kan plante op til 15 forskellige planter.

Du kan endda udvide og sætte​ NatureUp basic 3​ ovenpå.

Hurra for drypvanding

Med det medfølgende drypvandingssæt har Gardena gjort drømmen om en frodig vertikal have opnåelig for os der har lidt for travlt til at få vandet eller har det med at glemme det lidt(Det gælder også undertegnede). Manglende grønne fingre er næsten altid bare et vandingsproblem.... det er løst med drypvanding.

Der følger et drypvandningssæt med til NatureUp lodret basic 5 der er stort nok til at vande op til 8 NaturUp plantekasser. Vi har selvfølgelig også løse​ vandingssæt til både lodret basic og hjørne basic​ der kan tilsluttes direkte til en vandhane eller vandslange. Du kan også tilslutte en​ vandingscomputer​ eller​ vandningsur​ for at gøre det endnu nemmere eller​ Aqua Bloom ​der gør det muligt at have automatisk vandning med solceller og vandreservoir.

Hvordan gør man så?

  1. ​Først finder du ud af hvor den skal stå.
  2. Vil du have den op på væggen er det nemmest at montere holderne inden du fylder den med jord og planter.Ved at samle den uden indhold og montere holderne og bagefter skille den ad igen. Er det meget nemmere af montere når du har fyldt kasserne.
  3. ​Skal den være højere en 3 plantekasser høj skal kasse nr. 2 og 4 og herefter hver anden, fastgøres til væggen.
  4. ​Du fylder lega kugler i bunden af hver kasse, for at give et godt dræn (ca.2-5 cm).
  5. Fyld så god plantejord i op til markeringen 2 cm fra toppen, helst indeholdende langtids gødning, da du så slipper for at skulle gøde. brug Evt.​Lechuza Veggie pond.
  6. ​Sæt dine planter i en spand med vand og lad dem suge godt inden du planter dem.
  7. Tag herefter dine planter ud af deres vækstpotte og plant dem skråt ned i hver åbning.
  8. Hvis du vil have drypvanding så sæt drypvandingsslangerne ned i hver plantekasse.
  9. Så skal de sættes ovenpå hinanden.
  10. Tilslut vandingssystemet langs den ene side og herefter kan du tilsætte vandingen til vandslange, vandhane eller vandingscomputer.

Har du spørgsmål er skulle det mod forventning drille lidt, så kontakt os endelig.

Bæredygtighed er vigtigt

Holdbarhed

For at noget er bæredygtigt er det vigtigt at den kan holde lang tid, så denne køkkenhave til altan er lavet af en meget holdbar type plastik der er vejrbestandig. Dvs. at du kan have glæde af dem i mange år.

Spar på vandet

​Ved at vande med drypvanding går intet vand til spilde. Med en vandkande kan man nemt enten komme til at vande for meget ad gangen så det bare igennem og er spildt.

Spar på indkøb af planter

​Når du vander intelligent med drypvanding og evt. vandingscomputer så planterne bliver passet med vand som de har brug for, så skal du ikke købe nye planter løbende hver gang du ellers ville have glemt at få vandet. Du kan sætte vandingssystemet i gang inden din ferie og i stedet for at komme hjem til planter der er helt udtørret og trænger til udskiftning, så kommer du hjem til en grøn oase.

Dyrk dine egne grøntsager

Du har god mulighed for at spare på madbudgettet da du på denne måde kan dyrke rigtig meget af dit grønt selv. Hent forspirede planter og krydderurter hos din lokale gartner. Kun fantasien sætter grænset. Hvis du ikke helt ved hvad du skal putte i vil jeg foreslå dig at starte ud med de krydderurter, du bruger mest og forskellige salatsorter. Står de et beskyttet sted er det oplagt at dyrke mini eller hængetomater.

Kontakt mig og hør mere om altankøkkenhave

Vil du gøre mere eller vejledes i forbindelse med dine ønsker til køkkenhave til altan, er du velkommen til at række ud. Du kan også høre mere om vores selvvandingspotter og click and grow.

Jeg ser frem til at høre fra dig. 

Er du interesseret?

Ønsker du din egen Vertikal have?

Du er velkomm​en til tage kontakt hvis du har nogle spørgsmål.

Telefon

2216 9076

Adresse

​​​Gl Tyrrestrupvej 3, 8700 Horsens

Kontakt os

Udfyld formularen og jeg kontakter dig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​