Læs mere ​

​Selvvandingspotter

Forkæl dine indendørs krydderurter eller stueplanter

Jeg elsker at have hjemmet fuld af planter. Men ligesom rigtig mange andre er det der med at få dem vandet et problem. Enten så vander man for meget eller også alt for lidt. Derfor har jeg kastet min kærlighed på selvvandingspotter som gør det meget nemmere at have andet end kaktusser og ekstremt hårdføre sukkulenter. Vi har fået en masse fine Lechuza potter hjem og vil senere udvide med andre mærker.

Hos Microgardens.dk ApS servicerer kunder fra Århus og København såvel som resten af Danmark.

Du vil elske Lechuza potterne

Vi har valgt at føre flere typer af Lechuza's selvvandingspotter: Cube 14, Canto, Delta, Puro, Deltini, mini-deltini, Trendcover og Trio cottage 30. Selvfølgelig i en masse forskellige farver. Vi får hele tide nyt hjem. Har du en anden Lechuza potte du har set dig varm på er du velkommen til at tage kontakt så vil vi få den hjem til dig

Bæredygtighed er vigtigt

Lechuza potterne bliver fremstillet i Tyskland og er 100% genanvendelige. De er lavet hovedsageligt af polypropylen (PP). Højkvalitets plastik gør at de er vejrbestandige imod UV og frost og er brudsikre hvis de nu skulle vælte. De er desuden fødevaresikre så du kan fint dyrke dine egne krydderurter, chili, mini tomater eller hvad du kan finde på.

Cube14 favoritpotten til krydderurter

De små cube 14 med væge til f.eks krydderurter eller til lige din ynglings​plante med en vækstpotte størrelse på 10-12cm, de fåes også i triple med plads til 3 planter i én potte

Til afslappet plantepleje uden daglig vanding:

Lechusa-vandingssystemet fjerner stresset fra planteplejen. Planter kan nemt placeres i en af lechuza cube potterne sammen med voksepotten uden behov for tidskrævende ompotning. En pind med væge, der sættes ind i vækstpotten nedefra, transporterer fugt jævnt til rødderne. Vandstandsindikatoren kan derefter bruges til at kontrollere, hvornår det er tid til at fylde beholderen op igen.

Plantepleje kan være så enkelt!

Bemærk at vækstpotten normalt følger med planten og ikke følger med LECHUZA potten. Hvis din planter ikke kommer med en vækstpotte, eller du vil plante en plante du har i forvejen om, så kan du bruge​ en LECHUZA plantepladen til at ompotte din plante, som du er vant til med andre potter og stadig have fordelen med vægesystemet.

Grøn plantevæg

Med Lechuza Cube 14 kan du også bygge din egen plantevæg eller vertikale have. Har du ikke en have eller altan er dette en fantastisk måde at få en masse planter ind på meget lidt plads.

Vi har dem som sæt med 3 potter, inkl. magneter til at sætte på potterne og metalplade der skal sættes på væggen. Hvis nu du helst vil lave en plantevæg med en cube potte der ikke fåes som sæt, så kan du købe ​magneter​ og ​metalplade​ ved siden af.

Så kan du nemt omarrangere din grønne væg, sætte nye planter i eller plukke af dine planter da potterne kun sidder fast med magneter.

Potterne kan fint bruges udenfor men vi anbefaler ikke at sætte dem op som grøn væg udenfor da metalpladen og magnetholderne vil ruste.

Se de forskellige sæt med "Green Wall Home Kit" fra Lechuza​​

Så nemt er det​! Med en Lechuza Plantekasse

Aldrig går du tilbage til de hvide flamigo plantekasser når du har prøvet en Trio Cottage.

Der følger Lechuza Pond med til hver inderpotte som funger som dræn og gødning til dine planter. Lechuza pond er mineraler og sten og gødning og gør til forskel for lecakugler at dine potter står mere stabil da de vejer mere. Lechuza pond kan også bruge til at dække toppen af med for at undgå utøj i jorden når der dyrkes i dem indenfor.

Hvilken jord skal du bruge?

Vi sælger Lechuza Veggiepond som er vegansk plantejord, du kan læse om det​her

Men hvilken som helst god plantejord kan bruges. Hvis du sørger for at købe en som lechuza veggiepond med langsom frigivelse af gødning skal du ikke tænke på gødning hele sommeren. Du kan ovenikøbet genbruge pond og veggiepond flere år, du skal blot tilsætte ny gødning.

Lechuzas fantastiske plantekummer

Træt af at slæbe jord og tømme plantekasser for uhåndterlige plantesække. Så har vi lige plantekummen til dig. Trio Cottage plantekummen indeholder 3 separate inderpotter med indbygget vandreservoir. Hver enkelt potte kan tages op uden at efterlade jord over hele gulvet. Dvs du kan plante de 3 inderpotter til hvor som helst og bagefter sætte dem ned i plantekummen når du har pladseret den hvor du vil have den. Det gør det også vildt nemt at tømme den igen og lige pludseligt er det slet ikke det tunge arbejde du før har bøvlet med.

Det bedste er at den også kan bruges indendørs til f.eks citrontræer og chili da overløbsventilen i bunden kan lukkes​

Se de forskellige Trio Cottage plantekasser vi har på shoppen​her​. Vi har selvfølgelig flere farve at vælge imellem. skulle der ikke være din ønskede farve bestiller jeg den gerne hjem.

Trellis til tomater og agurker

Tomater og agurker skal have noget at støtte sig til. Du kan få lechuza Trellis plantegitter til dem​her. De passer lige ned i de runde huller imellem indepotterne og hjælper dine planter med at stå flot oprejst.

Andre varer fra Lechuza – kontakt os

Ønsker du en Lechuza-vare vi ikke har i shoppen, er du velkommen til at kontakte os, så får vi den gerne hjem til dig.

Vi ser frem til at hjælpe dig med selvvandingspotter!

Du kan også læse mere om vores click and grow og køkkenhave til altan.

Er du interesseret?

Ønsker du din egen Vertikal have?

Du er velkomm​en til tage kontakt hvis du har nogle spørgsmål.

Telefon

2216 9076

Adresse

​​​Gl Tyrrestrupvej 3, 8700 Horsens

Kontakt os

Udfyld formularen og jeg kontakter dig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​